Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

Μας Ψήνουν!!!


Προσπαθούν να μας υποβάλλουν, με κάθε πλάγιο τρόπο, ότι δε θα ψηφίσουμε και θα προτιμήσουμε διακοπές.
Επιδιώκουν να κάνουν την κοινή γνώμη να πιστέψει ότι, για πολλούς, έχει μεγαλύτερη σημασία ένα τριήμερο, από τις σχέσεις μας με την Ε.Ε. (τι θα γίνει με το σύνταγμα της χώρας μας τελικά;)
Προσπαθούν να αναδείξουν τρίτο κόμμα τους οικολόγους για να διοχετεύσουν εκεί τους διαφυγόντες ψηφοφόρους και να αποδυναμωθούν άλλα κόμματα.
Και μετά απορούν που ο κόσμος προτιμάει να βλέπει τα ριάλιτι-φουντ αντί για τα κατευθυνόμενα δελτία ειδήσεων.

Προτιμώ, λοιπόν, το αυθεντικό και ηθογραφικό "κάτι ψήνεται" της ψυχαγωγικής εκπομπής, παρά το "ελάτε να σας ψήσουμε" των μαγειρεμένων ηθολογικών δελτίων.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια μηπως,λεω μηπως,μας βγαλουν αληθεια,το προδοτικο κομμα των οικολογων πρασινων,και γιαυτο σχιζει στις δημοσκοπησεις?

dt είπε...

Έχεις απόλυτο δίκιο "Ότι μας ψήνουν" και για τα δελτία ειδήσεων που δεν έχουν πρόθεση να μας ενημερώσουν αλλά να μας "ψήσουν".
Έτσι θα ακολουθήσω κι εγώ την προτίμησή σου να ασχοληθώ με την εκπομπή "Κάτι ψήνεται" αλλά αυτό δεν θα με εμποδίσει να ψηφίσω αφού θέλω να συναποφασίσω και να φέρω τη συνευθύνη γι αυτούς που πιθανόν θα μας κυβερνήσουν ή που θα μπούν στη βουλή. Δεν μου πάει να μένω στην απ' έξω και να κρίνω.

Κυκλοδίωκτον είπε...

@Ανώνυμε,
δεν είναι τι θα μας βγάλουν αυτοί, αλλά τι θα βγάλουμε εμείς.
Κι άμα μας κόβει τόσο ώστε να αφήνουμε τις εκλογές για να τρέξουμε στις παραλίες, καλά να πάθουμε ό,τι αποφασίζουν οι άλλοι για μας.

@Dimis,
τα δελτία ειδήσεων δεν βλέπονται εδώ και καιρό.
Συμφωνώ το ότι να μην ψηφίζουμε, τάχα από απαξίωση προς την κατάντια της πολιτικής ή από αδιαφορία, είναι ό,τι χειρότερο.
Μας καθιστά "ιδιώτες" με όλη την σημασία της λέξης.